Sale!

TILAM KANAK2 DAYCARE / NURSERY- SIZE 100 x 50 x 4cm (FREE POSTAGE SELURUH MALAYSIA)

RM120.00 RM79.00

Digunakan sebagai tilam untuk penggunaan harian di nursery atau taska. #Waterproof – Senang utk dibersihkan. #Environmental friendly -Material yang digunakan adalah selamat untuk kanak2.

Tikar lembut ini mempunyai 5 warna : hijau, purple, baby pink, pink rose dan biru. Sila letakkan pilihan warna anda didalam ruangan ‘Order notes’ selepas email address. Kami cuba untuk memberikan warna pilihan anda. Sekiranya tidak dimaklumkan, pilihan warna adalah rawak.

Size : 100 x 50 + 4cm

Material: PU + EPE foam.

          

Category:

KHAS UNTUK KANAK2 DIAWAL PENDIDIKAN

Bagus tak guna tikar  kanak-kanak ni?

Sangat Bagus! Memang dah banyak nursery yang guna tikar ni di premis mereka. Tujuannya adalah untuk pastikan keselamatan anak2 sekiranya berlaku kemalangan. Rekaan dan bahan yang digunakan mengutamakan aspek-aspek keselamatan kanak2. Jadi memang sesuai sangat!

Mesti ada yang tanya, nak pasang kat rumah boleh?

Jawapan dia boleh sangat .

Nak pasang kat mana?

Kalau ada playroom kat rumah boleh, dinding playroom pun boleh.

Kat depan TV kalau selalu anak2 menonton sambil main2 toys mereka

Apakah Material yang digunakan?

Lapisan luar – menggunakan material PU. Lembut, selesa dan selamat untuk kanak2. Lapisan PU (Polyurethane)  lebih “environmental friendly” berbanding material PVC.

Span di dalam – adalah dari material EPE foam(Expanded polyethylene) yang sangat bagus untuk menyerap hentakan dan bertindak sebagai kusyen untuk memastikan mereka selamat jika berlaku kemalangan.

Menceriakan Suasana dengan Pelbagai Warna Menarik

Memberikan mood gembira untuk kanak2dengan pelbagai pilihan warna yang menarik dan realistik. Memberi idea kepada pendidik untuk menghias bersesuaian tema.

Waterproof dan Moisture proof.

Direka dengan teliti untuk kanak2, Ianya kalis air dan mudah untuk dibersihkan, hanya perlu lap sahaja.

Boleh disusun mengikut keperluan warna.

‘Magic sticker’ design dengan Velcro sangat mudah untuk merapatkan tikar2 ini dan senang pula untuk diasingkan. Ia melekat dengan kemas, tidak bergerak dan selamat digunakan.

Boleh dibersihkan dengan mudah.

Tikar ini boleh dibersihkan dengan mengelap kain basah dipermukaan, tetapi sekiranya perlu untuk dibasuh ia boleh dilakukan dengan mudah kerana setiap item mempunyai zip untuk kita keluarkan span dan mudahkan proses membersihkan sarung tikar.

Sesuai digunakan mana2 sahaja

Di nursery, day care, kegunaan dirumah dan lain2 kegunaan. Selamat mencuba

 

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “TILAM KANAK2 DAYCARE / NURSERY- SIZE 100 x 50 x 4cm (FREE POSTAGE SELURUH MALAYSIA)”

Your email address will not be published. Required fields are marked *